Tilskud til erhvervslivet

Der er nogle offentlige tilskud, der er tilgængelige for udvidelse af virksomheder (men ikke til at etablere en ny virksomhed). Når en regering agentur gør midler tilgængelige for et tilskud, placeres en meddelelse i Federal Register, der er udstedt hver ugedag. For den største del er disse tilskud meget specialiserede. Desuden, mange offentlige tilskud er ikke tilgængelige gennem året. Dvs du kan ikke anvende for de fleste af dem når som helst du ønsker–i praktisk, kan du ansøge om dem, når de er meddelt af en offentlig myndighed.

TILSKUD er ikke ligefrem et lån, forsøger at få midler gennem en ortodoks pengeinstitut kan blive meget langvarig og kræver masser af papirarbejde, kun at finde ud af at du har afvist. Disse regeringsorganer behøver ikke at arbejde under samme abovesaid krav, at bankerne gør. Du arbejder på hvor meget penge du har brug for, så længe det er en læselig beløb og i overensstemmelse med regeringsorganer grundlag, fonden er dit til at holde, og du behøver ikke at tilbagebetale det. Disse penge er interesse gratis og ikke afgiftspligtige. Ingen af disse planer har brug for en sikkerhedsstillelse, co-signers, kreditkontrol, sikkerhed indskud, kan du anvende selv om du har en dårlig kredit eller konkurs, det er ligegyldigt, du som en amerikansk statsborger og skat betaler er berettiget til disse midler.

Alle planer om gå ind i erhvervslivet for sig selv, eller som ønsker at udvide en eksisterende virksomhed bør hovedet for verdens største “one-stop-penge-hub”, hvor gratis penge bliver afholdt for dig at starte eller udvide en virksomhed af den føderale regering.

Det er absolut forbløffende, at folk, der bor lige i de Forenede Stater ville ikke vide, at hvert år verdens største kilde til gratis business aids i at levere.

Der er stadig ingen direkte små virksomheder tilskud, der kan lånes fra den føderale regering, tilbyde mange statslige udviklingsagenturer direkte små virksomheder tilskud og andre former for finansiel støtte til formål at tilskynde og hjælpe forretningsfolk i starte eller udvide en mindre virksomhed

NOGLE FAKTA:

Over tilskud $29 billioner dollars i lån med lav rente og gratis;

over en tredjedel milliarder dollars i opnåelse af kontrakter; og

Omkring giver $32 milliarder dollars i forskning gratis rådgivning.

Med et marked, der stadig er uforudsigelige, og et krav om endnu større økonomiske vækst på alle aspekter, er den føderale regering mere interesseret, end det nogensinde har været tidligere til at give dig de penge du har brug for at oprette din egen virksomhed og blive din egen chef!

Flertallet af mennesker forsøg aldrig gratis offentlige tilskud, da de føler, det ikke er beregnet til dem, eller simpelthen ikke, hvem de skal kontakte eller føler der er for meget rød-tapism.

På trods af den opfattelse, at mennesker ikke bør stole på regeringen støtte, forblevet de store regering give-away programmer så utroligt store, hvis hver af de cirka 9 millioner forretninger anvendt til en ligelig andel, vil hver modtage over $ 69.000.

Faktum er dog, at folk fra alle livets aspekter modtager tilskud penge gratis og anden hjælp fra regeringen, og du har ret til det.