Styring af din virksomhed, når en klient finder en masse af din tid

Hvor ofte har din tidsplan blevet smidt ud af whack på grund af en kundes behov?

Jeg forsøger at leve efter 80/20 reglen: arbejder fra mit hjemmekontor 80% af den tid og arbejde onsite med klienter 20% af tiden. Men den sidste uge har været det stik modsatte.

Jeg havde et krævende projekt, onsite. Jeg var nødt til at køre halvvejs på tværs af byen og opgive min weekend til at hjælpe min klient overholde deres deadline. Ja jeg ved. Det er tid til at få mig nogle ost til at gå med min jamren.

Du kunne tænke på dette som “ved at drukne i succes”. Det er et interessant billede. Du er omgivet af lykke-dine kunder har brug for dig, du laver givende arbejde og, selvfølgelig, du er at få betalt. Men på samme tid, du føler som om du er ved at drukne. Du er så fokuseret på hvordan du vil komme gennem denne strækning, det er nemt at glemme dine større forretningsmål.

Når dette sker, er jeg nødt til at sætte min situation i perspektiv. Følgende er 4 trin, der hjælper mig til at se det større billede.

Diskuter din kommende tidsplan med din business partnere og/eller familiemedlemmer. Du kan have til at omfordele nogle virksomhed eller husholdning ansvar. Din samarbejdspartner kan fortsætte med at fokusere på markedsføring, søger klienter, og at få ordet. Din familie kan chip ved at dække nogle af dine gøremål. Brett og jeg er stor om fortsat at holde den business og husholdning oven vande, når en af os får alt for travlt.

Være taknemmelige for din aktuelle “problem”. Anerkende, hvor travlt du er lige nu. Derefter, tænke over hvad det vil sige når du kæmper for at finde kunder. Jeg kender som “problem” Jeg foretrækker.

Giv dig selv tilladelse til at slappe af. Nogle gange, når du bruger der meget tid på en klient, føler du sig skyldige over de andre ting, du ikke har haft tid til at gøre. Men i stedet sætte afsat tid til at gøre noget hjernedød. Min skyldig nydelse er min gratis penge online pokerspil.

Udnyt dit nuværende projekt.

Skrive en pressemeddelelse om den kunde, du arbejder med. Tilføjet punch, omfatte et citat fra din klient. Det er en win-win.

Skrive en undersøgelse baseret på det arbejde du gjorde. Du kan medtage dette med din marketing materialer. Eller du kunne gøre det til en artikel og forelaegger en industri magasin.

Se dig i poolen!