Rådgivning For at sikre et lån

Nyttige ideer hvis du er på udkig efter et lån
Nedenstående tips er gode råd, når du ønsker for at sikre et lån til, sige, køb af en bil.
Hvis du allerede har et lån og ønsker at erstatte bil og tage ud en ny man huske at den tidligere lån er i dit navn og det er derfor dit ansvar at sørge for, at er det givet pote. Hvis forhandleren lover du, at han vil tage sig af dette, Sørg for at du får det skriftligt fra ham, at han vil betale gælden inden for ti dage. Nogle forhandlere har været kendt for at løfte om at gøre dette verbalt men har derefter undlod at gøre det og derefter nægtede alle kendskab til sagen forlader klienten til at afbetale gamle lån samt den nye.
Hvis der er nogen producent tilbud eller rabatter på tilbud, de er ofte meget gavnligt men se de langsigtede rentesatser. Meget ofte de skyder efter perioden ‘honeymoon’, men hvis du er på bolden kan du drage fordel af den indledende tilbud og derefter overføre lån til et selskab, der tilbyder en lavere sats.
Hvis du har en dårlig kredithistorie er chancer at du enten slås eller renten citeret til dig vil være højere end normalt. Det er meget muligt at gøre din egen kontrol, så du har en idé om, hvordan du vil score, og der er også virksomheder, der vil hjælpe dig med at reparere din kredithistorie. Der er altid (godt, næsten altid) en måde runde disse ting og tage hjerte, at kun omkring 7% af befolkningen kvalificere sig til de bedste priser, som annonceres.
Nogle forhandlere forsøger at insistere på, at du udfylde en kreditkort ansøgningsskemaet, selv hvis du betaler kontant. De vil citere Patriot Act og forsøge at skræmme dig til at give dem en masse personlige oplysninger og dette er hvad de er ude efter, fordi de kan sælge det videre til andre virksomheder. Ikke bliver så følelsesmæssigt knyttet til hvad du ønsker at købe, at du føler, du ikke kan gå væk. Det er næsten altid en købers marked.
Vide og forstå, alt om den model, du køber. Ikke blive holdt for nar til at tro, at standard ydelser er blevet tilføjet specifikt på denne bil. Ved specifikation af modellen, prisen som nyt og hvad lignende biler opnår i magasiner og aviser lokalt.
Hvis du udligner kredit med forhandler og behovet for at sætte ned et depositum, mens du venter at høre hvis du har været vellykket, bruge ikke kontanter. Hvis du bruger et kreditkort, du vil være i stand til at bestride betaling og en chance for at hente dine penge, mens forhandleren kan simpelthen nægter at betale tilbage pengene.
Glem ikke længden af lånet. Undertiden tilbuddet en forhandler kan sætte før du kan se meget opmuntrende, men det kan være en meget længere periode end et andet selskab. Kig nøje