Make mine A makeover med et sikret lån

Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv (og lejlighedsvis en mands), når de ønsker et helt nyt look; ikke for sig selv, men for hjemmet! Dette er normalt på et tidspunkt, hvor penge er en smule stram, og den mest du kan håbe på at råd er nogle nye pudebetræk og en slikke maling.

Men giver du op for let? Du er et hjem ejer og, som sådan, du har den midlerne (den sikkerhed) for långivere til at se mere gunstigt på dig, hvis du beder om at låne deres penge. At tage et sikret lån til at betale for makeover kan være den bedste vej til fred, pibe og hjemmesko derhjemme.

Et sikret lån er et lån, der er taget ud mod værdien af dit hjem (du vil være i stand til at låne mere næste gang, fordi makeover kan øge værdien af din ejendom), så du skal være omhyggelig med at gøre afdrag på et sådant lån.

Det bedste råd, hvis du har besluttet, at du ønsker at gå ruten af et sikret lån er at shoppe rundt. Lave noget research og sammenligne, hvad långivere tilbyder. Prøv at få en med den laveste APR eller årlige procentsats, fordi den måde, vil du ofte betale mindre rente. Men pas på, at det ikke er for lang en periode, fordi det kan negere, hvad du har gemt på ÅOP.

Bedre råd: ikke nærmer sig en långiver, indtil du har gjort din undersøgelse og har alle de oplysninger på din finger tips, når du ansøger om et lån. Find ud af, hvad lånet gebyrer er, hvis det er muligt, når du lån 18 år uten inntekt gør din forskning, fordi dette også bør beregnes i de endelige omkostninger ved lånet. Långivere vil ikke tilbyde dig mere end dit hus er værd, og, ofte, de kan tilbyde dig betydeligt mindre end du måske ønsker.

Fremkomsten af internettet har ført til en virtuel eksplosion af online-virksomheder og penge udlån virksomhed er ingen undtagelse. Disse virksomheder er værd at checke ud, da det kunne være, at du vil få bedre værdi som følge af deres lave driftsomkostninger.

Når du går til et lån, kan det være en god idé at have en idé om omkostningerne for den slags makeover, som du ønsker for dit hjem, da disse ofte kan køre forfra. Når du har gjort alt dette, bør du være i stand til at henvende sig til en långiver med tillid og sidde i din stilfulde stue seks måneder fra nu.