Harry Potter lydbøger

Lydbøger, i deres mest enkle form, er simpelthen en optagelse af nogen læser en bog, enten ordret (uforkortet) eller forkortet. I denne artikel vil vi kun diskutere uforkortet Harry Potter lydbøger, da der ikke er nogen afkortende optagelser i Harry Potter-verdenen. Der er også trykte bog lydbøger derude, men disse er svære at finde på grund af ophavsretlige love. Sådan finder du Harry Potter-lydbøger til din lytteglæde…

Hvis du kender nogen gode internet detektiver, eller endda en masse mennesker på internettet fora, så har du sikkert hørt om alle de forskellige Harry Potter Lydbøger til rådighed derude. Så hvordan dælen ved du, hvilke du skal lytte også? Nå, først og fremmest, hvis det er en officiel lydbog, såsom lydbøger, som JK Rowling selv har udgivet som hardcopies, så har du intet at bekymre dig om. Officielle udgivelser kommer altid med komplet fortælling, dialog og bogomslagsgrafik på dem. Bortset fra det anses alle j.k. Rowlings Harry Potter-bøger for at være en del af Harry Potter-universet i kraft af at være udgivet i et enkelt indbundet bind.

Der er dog en anden mulighed til rådighed for lydbøger. Fans af Harry Potter-serien, der kan lide at lytte til bøgerne i orden (uden at springe kapitler) har en god ven af deres egne, der skrev ned alle bøgerne i orden her lyt til bogen døden kører audi af Kristian Bang Foss her. Mange mennesker er begyndt at oprette lister over Harry Potter-lydbøger efter genre og forfatter, så de har noget at lytte til, når de venter på, at den nye hovedudbetaling af Harry Potter-serien kommer ud. Andre holder simpelthen en liste over alle de Harry Potter-lydbøger, de ejer, så de kan blive mindet om, når nye udgivelser af serien kom ud. Lytte til Harry Potter Lydbøger er en fantastisk måde at få folk interesseret i serien igen efter fødslen af den nyeste roman, JK Rowling’s Chamber of Secrets, i teatrene.

Men hvad med dem af os, der ikke er diehard fans af JK Rowlings verden? Hvis du er en afslappet fan, der læser Harry Potter-bøgerne til nydelse eller som studieguide, er det en god mulighed at købe Harry Potter Audiobooks til din læseglæde. Der er tonsvis af store titler derude, som du måske ikke er bekendt med, bare fordi de blev skrevet af andre forfattere. Et godt eksempel på dette er Harry Potter lydbog serie af Nancy Holder. Hun påtager sig rollen som at fortælle hver af Harry Potter-historierne, skiftevis mellem de gode og de dårlige.

Nancy Holder påtager sig personaen fra en yndlingsfigur fra Harry Potter-bøgerne og har givet fans af serien et indblik i, hvordan troldmandsverdenens magiske verden fungerer. Selvom de fleste harry potter-lydbøger fokuserer på hovedpersonerne i professor Snape, Hagrid og Harry Potter selv, dækker hun også mindre figurer som Filius Flitwick og Luna Lovegood. Disse to hovedpersoner er normalt fraværende fra de fleste af Harry Potter-bøgerne på grund af deres tidsrejser. I lydbøgerne får de korte optrædener for at give fansene en vis baggrund for, hvordan de udviklede deres personligheder. De forklarer også, hvordan de faldt under indflydelse af Potters, hvordan de var i stand til at overvinde den mørke troldmand Lord Voldemort, og hvordan de var i stand til at besejre ham.

Selvom mange af Harry Potter-lydbøgerne fokuserer på begivenhederne i Harry Potter-bogserien, er der nogle, der er blevet frigivet uden for den officielle historie. Forfatter Nancy Holder har udgivet en række historier, der i en verden af magi, der finder sted mellem begivenhederne i Harry Potter bøger og den sjette efterfølger af serien, “Potter og Half Blood Prince.” Disse ikke-harry potter-lydbånd tilføjer dybde til figurerne i Harry Potter-serien, der bliver meget anerkendte på grund af deres berømte navne og de roller, de spiller i bøgerne. I “Fifty Years at Hogwarts”-serien er Harry Potter tilbage med Ronald Weasley som sin ven og partner i kampen mod det onde. Andre lydbånd i denne serie omfatter “The Quidditch World”, “The Battle of Hogwarts”, “The Chamber of Secrets”, “vorter og små grise”, “Fangen fra Azkaban”, “Fifty Years på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry” og “The Tales of warts”.