Formålet med Wire-tegning dør i Diamond Bits

Wire tegning dør bruges i diamond bits til at gøre dem så holdbart som muligt. De skal være effektive, da diamond bits nødt til at bore gennem meget hårde materialer herunder mursten og beton. Tilsætning af trådtrækning dør tillader diamond bits til at rumme op godt til en stor mængde af vægt og godt som varme.

Selvom diamant er det hårdeste materiale i verden kan det stadig være beskadiget mens der skæres i disse typer af materialer. Wire tegning dør tillade diamond bits udformes, så de giver den bedste ydeevne med minimal lyd. De tillader også de rester, der er ved at blive boret ind i at være flyttet fra hullet, så arbejdstageren ikke behøver at stoppe og flytte det væk.

Der er stadig masser af arbejde at gøre i området i trådtrækning matricer til diamond bits. Brugen af disse former for diamond bits fortsætter med at stige, er behovet for effektiv trådtrækning dør vigtigt. Der er en stor del af forskningen foregår og mange patenter, der har været sikret for at kunne markedsføre et bedre produkt.

Målet er at give trådtrækning dør, der vil give den succesfulde boring med diamond bits til at være hurtigere. For at dette kan ske bliver de nødt til at opretholde mere varme og være endnu mere holdbare end de allerede er. Kommer op med løsningen er vanskelig og der er masser af afprøvning finder sted at gøre det ske.

Da disse tests fortsætter, vil du se masser af fremskridt inden for trådtrækning matricer til diamond bits. Processen til oprettelse af dem bliver også lettere og mere overkommelig. De variabler, der spiller ind baseret på mængden af tryk og temperaturer kræver mindst en 50% tykkelse på trådtrækning dør. Det er også cementeret på plads med en slags carbide substrat.

Dem, der gør trådtrækning dør er forpligtet til at gøre et kvalitetsprodukt, der kan bruges til diamond bits. Byggeriet og mineindustrien tålmodigt venter til trådtrækning dør skal fremstilles, der tillader deres diamond bits til sidste dobbelt så længe som de gør i øjeblikket. I den mellemliggende tid, vil de dog nøjes med at bruge disse trådtrækning dør, der er tilgængelige i øjeblikket. De absolut tillader dem at gennemføre en lang række forskellige projekter med en mindre indsats end hvis de ikke har trådtrækning matricer til diamond bits.

Diamond bits der bruges til at udføre en række forskellige projekter. Denne proces er afsluttet meget hurtigere end det ville normalt med brug af trådtrækning dør. Det giver også diamant borehoveder til forbliver i god stand i en længere periode. Da diamond borehoveder ikke billige er dette meget vigtigt for virksomheder at stoler på dem regelmæssigt at gennemføre projekter. Deres overskud stige på grund af antallet af anvendte borehoveder faldende.