Blæsere

MEKANISKE VAKUUM BOOSTERE:-

Mekaniske vakuum boostere er tørre pumper, der opfylder de fleste af de ideelle vakuumpumpe krav. De arbejder på positive fortraengningspumpes princippet og bruges til at øge ydeevnen af vand ring /oil ring / roterende vane /piston pumper og damp eller vand ejektor. De anvendes i kombination med en af de ovenfor nævnte pumper, for at overvinde deres begrænsninger. Vakuum booster pumper tilbyder meget ønskelige karakteristika, der gør dem den mest omkostningseffektive og magt effektiv mulighed.

De store fordele er:-

(a) kan integreres med enhver installerede vakuum system såsom damp ejektor, Ring vandpumper, olie forseglede pumper, vand ejektor mv.

b vakuum booster er en tør pumpe som det ikke bruger nogen pumpe væske. Det pumper brændstofdamp eller gasser med samme lethed. Små mængder af komprimeret væske kan også skal pumpes.

c vakuum boostere er strømbesparende. Meget ofte en kombination af vakuum Booster og egnet backup pumpe resulterer i reduceret strømforbrug pr. enhed af pumpe hastighed. De giver høj pumpning hastigheder selv ved lavt tryk.

(d) boostere øge arbejder vakuum i processen, i de fleste tilfælde meget afgørende for processen

ydeevne og effektivitet. Vakuum Booster kan bruges over et bredt arbejdsområde for pres

fra 100 Torr ned til 0,001 Torr (mm kviksølv), med passende arrangement af backup pumper.

Everest… Ledere i vakuum Booster teknologi boostere for vakuum processen © Everest Transmission januar, 2005.

(e) det har meget lav pumpe friktionstab, derfor kræver relativt lavt strømforbrug for høj volumetriske

hastigheder. Deres hastigheder på lav støvsugere er typisk 20 – 30 gange højere end tilsvarende vane

pumper / ring pumper af tilsvarende magt.

(f) brugen af elektroniske anordninger såsom variabel frekvens kontrol drev gør det muligt at ændre

vakuum boostere opererer egenskaber i overensstemmelse med de operationelle krav i primære

vakuumpumper. Derfor de kan let integreres i alle eksisterende pumpe sat op til at øge deres

ydeevne.

(g) vakuum boostere ikke har ventiler, ringe, pakdåse osv, derfor, gør ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse.

(h) grund til vapor kompression handling af booster vedligeholdes pres på udledning af booster (eller indløb af backup pumpe) højt, hvilket resulterer i fordele som lav ryg streaming af prime pumpen væske, effektiv kondens selv ved højere kondensator temperaturer og forbedring af backup Pumpeeffektivitet.

Nedenstående tabel giver et groft skøn over, hvordan boostere forbedre arbejder støvsugere processer når installeret i kombination med forskellige typer af industrielle vakuum pumper i øjeblikket anvendes i industrien. De effektivt kan erstatte flertrins damp ejektor, hvilket resulterer i betydelige damp besparelser og reduceret belastninger på køletårne. Mekaniske vakuum boostere er alsidige maskiner og deres karakteristika afhænger i høj grad støtter pump. Forskellige typer af underlag pumpe kan bruges, afhængigt af ordning behov og ultimative vakuum behov.

Men den endelige vakuum er underlagt den passende udvalg af opbakning pumpe og booster

arrangement. Tabellen nedenfor giver en bred vifte af vakuum opnåede med forskellige opbakning pumper kombinationer.

Vakuumpumpen forventes vacuum vakuum på installation vifte af Booster (enkelt trin)

Enkelt fase Ejector 150 Torr 15-30 Torr

Vand Ejector 100 Torr 10-20 Torr

Vand Ring pumpe 40-60 Torr 5-10 Torr

Flydende Ring pumpe 20-30 Torr 2-5 Torr

Stemplet pumper 20-30 Torr 2-5 Torr

Roterende stempel pumper 0,1 Torr 0,01 Torr

Lamel olie pumpe 0,01 – 0,001 Torr 0,001 – 0.0001 Torr.

Everest… Ledere i vakuum Booster teknologi boostere for vakuum processen © Everest Transmission januar, 2005.

For eksempel, hvis en proces anvender vand ring pumpe, de anslåede arbejder støvsugere ville være af med henblik på om 670-710 mmHg gauge (90-50 mmHg abs.), i høj grad afhængig af vand temperatur og pumpe design. Når en Booster er installeret før ring vandpumpe, i serien, kan de vakuum niveauer omkring 5-10 Torr opnås nemt. I en etapevis booster installation, kan der nemt forventes vakuum niveauer af 0,5 Torr & bedre. Mekanisk boostere tilbyder en helt tør pumpning løsning og ikke føjer nyt til nogen damp belastning, i modsætning til damp ejektor, og derfor ikke kræver store inter fase kondenserer. På lav støvsugere er højere pumpe hastigheder forpligtet til at opretholde gennem læg, da den specifikke diskenhed stiger med stigning i vakuum. Vakuum boostere forbedre de pumpe hastigheder af omkring 3 – 10 gange afhængigt af det valg, som man kan forvente højere proces priser og gennem-sætter. Ulemperne ved damp ejektor system såsom følsomhed over for motiv væske pres og decharge pres er overvinde let af den mekaniske boostere, da de volumetriske forskydninger/pumpe hastigheder er ufølsom over for inlet & outlet arbejde pres.

Typiske Booster Installation

(1) fordamper (2) Gauge (3) kondensator (4) mekanisk Booster

(5) backup pumpe

Everest… Ledere i vakuum Booster teknologi boostere for vakuum processen © Everest Transmission januar, 2005.

Beregning af pumpens kapacitet:-

Baseret på de grundlæggende gas love PV = RT, et udtryk kan afledes til volumetriske Flow priser kræves til pumpning af forskellige dampe/gasser. Baseret på masse flow priser man kan estimere pumpens kapacitet kræves.

V = R. Tgas / P Q1/M1 + Q2/M2… Qn/Mn

Hvor V = Inlet volumen flow sats m3/time.

R = Universal gas konstant, 83.14 mbar m3 / Kgmol x ºK

Tgas = Gas/damp abs. Temp, i ºK

P = proces absolut tryk i mbar

Q1, Q2, Q3 = Gas / dampe strømningshastighed i Kg/hr.

M1, M2, M3 = Molar masse i Kg/mol. af gas /vapor.

Booster drift:

Power begrænsninger begrænser de samlede differenstryk over booster. Det stiller krav til at sikre den samlede differenstryk over Booster ikke må overstige de tilladte grænser. Dette kan sikres ved en af følgende måder:-

1.) manuel metode: – i første omgang fore pumpen er tændt, indtil den nødvendige nedskæring i pres opnås og der-efter booster er tændt.

2.) auto metode:-Installation af mekanisk By-pass arrangement på tværs af booster eller hydro kinematiske drev eller variabel frekvens drev (VFD). I dette arrangement, kan booster og forgrunden pumpen startes samtidigt fra atmosfæren.

Fordele ved at bruge elektroniske variabel hastighed kontrol enhed

Elektroniske AC variabel frekvens kontrol drev er mest foretrukne enheder bruges til at regulere det

Booster speed til at matche de varierende belastningsforhold af processen. Disse drev forbedre den samlede præstation af boostere og tilbyde forskellige fordele for problemer med frie drift.

De store fordele er:-

1. booster kan startes direkte fra atmosfæren.

Everest… Ledere i vakuum Booster teknologi

Boostere for vakuum processen © Everest Transmission januar, 2005.

2. intet behov for separat pressostat af pass-linjen eller aflastning ventiler.

3. betydelige besparelser i kraft.

4. forhindrer overophedning af boostere.

5. beskytter Booster mod overbelastning og uforholdsmæssigt stort pres.

6. tilbyder komplet beskyttelse til motor mod over spænding, under spænding, over strømmen,

Overophedning, ground fault.

7. eliminerer behov af separate relæer, igangsætter og overbelastning for Motor.

8. automatisk justerer hastigheden på Booster mellem lav- og højfrekvens sæt giver høj

pumpning hastigheder med relativt lav input magt.

Elektronisk variabel frekvens kontrol kørsel er en mikroprocessor baseret elektronisk drevet, som specielt er programmeret til at imødekomme kravene fra Booster gør det muligt at operere direkte fra atmosfære sammen med passende forgrunden pumpe. Konventionelt, boostere kan startes kun efter at opnå vakuum i rækken af 30-100 Torr, som de ikke er anbefalet til direkte udledning til atmosfæren. Brug af pressostat, Hydro kinematiske drev og pass ventiler er nødvendig for at undgå overbelastning af Booster. Men med installationen af elektroniske variabel frekvens kontrol Drive alle de konventionelle metoder kan omgås, da drevet er programmeret til at regulere Booster hastigheden automatisk, holde belastningen på motoren inden for tilladte grænser. Dette tillader opreklameret begynde samtidig med backup pumpe. Når backup-pumpe og Booster er startet drevet reducerer Booster hastigheden til de forudindstillede niveauer og som vakuum er oprettet Booster hastigheden opfanger, at nå den endelige forudindstillede hastighed, der giver mest optimale præstationer over hele spektret. Da alle parametrene er let programmerbare, kan man justere booster pumpe hastigheder for at matche systemkravene, nemt og hurtigt. Drevet begrænser strømmen til motoren og beskytter motoren mod over spænding, under spænding, elektroniske termisk, overophede jorden fejl. dvs. beskytter motoren mod alle mulige fejl.

Eksterne computer kontrol over alle aspekter af booster ydeevne er muligt via RS485 serial interface indbygget i kørsel elektronik. Dette muliggør Booster integreres i enhver computer-kontrollerede operativsystem.

At vide mere om dette websted dette websted: